• Activiteiten
    Onze activiteiten zijn zeer divers. Wij leveren zowel fokvee als gebruiksvee (vaarzen, pinken, kalveren) als vleesvee voor fokkerij of mesterij.
  • Transport en stalling
    Het transport voor Spoor-Cattle BV wordt verzorgt door diverse erkende transportbedrijven Dit garandeert een grote mate van flexibiliteit.
  • Spoorcattle BV
    bsdah kdasnjk dnaskj ndkasjldasdas

Spoor Cattle BV

Spoor Cattle BV is sinds jaar en dag gevestigd in Eethen. De familie Spoor (inmiddels de vijfde generatie) is al ruim tachtig jaar actief in zowel de nationale als internationale veehandel. Het bedrijf kenmerkt zich door een professionele en persoonlijke manier van zakendoen gebaseerd op jarenlange ervaring.

Dankzij een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk kunnen wij snel en efficiënt inspelen op wensen van leveranciers en afnemers. 
Het motto van ons bedrijf is: Livestock business with care. De kwaliteit en de wensen van de klant staan bij ons bovenaan.  Face to face zaken doen, direct de juiste persoon aan de lijn. 

In Spoor-Cattle BV treft u een zeer betrouwbare zakenpartner mede dankzij de uiterst zorgvuldige en nauwkeurige en goede administratie op ons kantoor.